Har du møbler der trænger til at blive frisket op? så er du kommet til det rette sted, Hos Malernes Aktieselskab sprøjtemaler vi bl.a. døre, skabe, reoler, køkkenlåger, bordplader og meget mere. Vi har over 17 års erfaring indenfor branchen, så du kan trygt lægge arbejdet i vores hænder.

Sprøjtemaling af diverse møbler er ofte noget billigere end at få udskiftet låger, døre, borde osv. Du kan få malet lige i den farve som du ønsker.

Vi går meget op i at give vores kunder den bedste service, derfor er det vigtig for os at give vores kunder den rette rådgivning og vejledning, i forhold til, hvad der er bedst for dem. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, og du får altid en fair pris hos os.

Sådan foregår sprøjtemaling af møbler

Der er ingen grund til at skifte døre, skabe, bordplader osv. ud bare fordi de har fået nogle slidmærker. Vi kan hjælpe dig med at få frisket dine møbler op, så de står som ny.

Inden dine møbler bliver sprøjtemalet, skal de vaskes godt og grundigt, herefter bliver møblet slebet også spartler vi eventuelle huller samt ujævnheder.

Efter dette bliver møblet grundet og lakeret - inden vi påbegynder sprøjtemalingen af dine møbler, så sørger vi for at der har været en grundig dialog med dig omkring farvevalget.
Vi har mange års erfaring inden for sprøjtemaling og du kan derfor trygt overlade dine møbler til os.

Service og sprøjtemaling i topklasse

Hvis du skal have forvandlet dine vægge og givet dem et nyt liv, så er sprøjtemail fra Malernes Aktieselskab det oplagte valg. Vi tilbyder også sprøjtemaling af vægge og lofter, for at give dit hjem eller arbejdsrum et frisk og professionelt udseende. Sprøjtemaling af vægge er en effektiv metidem der sikrer en jævn og ensartet finish. Med vores erfaring og ekspertise kan vi opnå en fejlfri overflade, der er fri for penselstrøj eller mærker. Vi kan sprøjtemale både indendørs og udendørs vægge, og vi tilpasser vores teknikker og materialer til at imødekomme dine specifikke behov og ønsker.

Vi lægger stor vægt på at give vores kunder den bedste service. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde den rette rådgivning og vejledning, der passer tul jeres individuelle behov, Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud, og du kan altid forvente en fair pris af os. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling

Skal vi give dig et tilbud på sprøjtemaling af dine møbler? Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om sprøjtemaling og hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os på telefon 96 34 21 30 eller send en mail til info@malernes-aktieselskab.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os her