Når der skal bygges nyt, får man brug for en maler til alt malerarbejdet, det det kan være et stort projekt i forbindelse med større nybyggeri. I forbindelse med selve malerarbejdet ved nybyggeri, kan være alt fra opsætning af filt og sprøjtespartling til almindeligt malerarbejde og meget mere.

Det vigtige i forbindelse med udførelsen af malerarbejdet ved nybyggeri, er at det bliver gjort ordentligt fra begyndelsen. Så er du sikker på at du får et resultat, der holder sig pænt i mange år fremadrettet. 

Alle hos Malernes Aktieselskab har mange års erfaring inden for branchen, det gør os i stand til at tage imod alle opgaver, store som små. Vi står altid klar til at hjælpe dig med større nybyggeri og andet malearbejde i Aalborg og omegn. 

Vi er meget kvalitetsbevidste i forhold til det materiale vi anvender og vores arbejde. Vi bestræber os desuden altid på at levere god service, vi overholder altid tidsfristen og indgående aftaler.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os få mere information om maling ved større nybyggeri.
Kontakt os på telefon 96 34 21 30 eller send en mail til info@malernes-aktieselskab.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt.