Har du sagt din lejlighed op, og skal have malet den inden flytningen? Det kan ofte være uoverskueligt at, skulle male en lejlighed oveni en fraflytning. Der er mange opgaver der følger med en fraflytning, såsom pakke og flytte dine ting til det nye hjem. 

Ved fraflytning er der mange, der tyrer til en lidt lettere løsning. For at spare tid og få mere overskud, er der flere der hyrer en professionel maler. Hos Malernes Aktieselskab gør vi jobbet for dig, så du kan bruge din tid på alle de andre ting, du skal have gjort under fraflytningen.

Boligforeninger 

Som boligforening ved vi, at I hurtigst mulig vil have gjort lejlighederne klar, så de nye lejer kan flytte ind. Derfor er vi hos Malernes Aktieselskab de rette malere til jeres boligforening, når jeres beboere flytter ind og ud.

Vi ved, at der er nok at se til, når en lejer flytter ud og en anden flytter ind. Det kan være en stor opgave at, skulle klargøre en lejlighed, når der både skal males vægge og lofter og måske endda lister.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere informationer om maling ved fraflytning.
Kontakt os på telefon 96 34 21 30 eller send en mail til info@malernes-aktieselskab.dk eller ud fyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende hurtigst muligt tilbage.