Trænger jeres virksomhed til at blive frisket lidt op, så kan en omgang maling gøre det. Hos Malernes Aktieselskab er vi professionelle malere med mange års erfaring som erhvervsmaler, og vi står klar til at hjælpe jer. Vi tilpasser os altid efter jer, så vores malerarbejde mindst muligt vil forstyrre jeres dagligdag.

Vi rykker ud til alle opgaver, store som små for både erhverv og privat. Vi er lette at arbejde sammen med, da vi er fleksible og er vant til at samarbejde med andre faggrupper, så jeres projekt kommer professionel i hus.

Hos os deler vi gerne ud af vores viden, så hvis I mangler inspiration til valg af farve og materiale, er vi klar med rådgivning og vejledning. Der er flere ting, der spiller ind når I skal have malet boligens forskellige rum i for hold til farvevalg. Lysindfald og rummets funktion med mere spiller en vigtig rolle, når den helt rigtige farve skal vælges til dine vægge. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere informationer om hvad vi kan tilbyde jer.
Kontakt os på telefon 96 34 21 30 eller send en mail til info@malernes-aktieselskab.dk eller ud fyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende hurtigst muligt tilbage.