Maling af facade i topklasse

Har du brug for en professionel maler til maling af facade? så er du kommet det rette sted hen. Malernes aktieselskab har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med maling af facade.

Der er nogle ting at tage højde for inden man begynder på maling af facaden, for det forarbejde man skal lave inden maling af facade er forskelligt alt efter facadens tilstand.

En nypudset facade kræver ikke ligeså meget forarbejde som en ældre pudset facade. Ved en ældre pudset facade kan der godt være nogle steder hvor facaden skal repareres inden man begynder at male facaden.

Det er vigtig at facaden er helt tør, og at temperaturen ligger omkring de 10-25 grader. Derfor er det idéelt at male facaden på ens hus i slutningen af foråret og starten af sommeren. For det er nemlig heller ikke særlig godt hvis der er direkte sol på.

Maling af facade udføres af professionelle

Der er mange ting at tage højde for når ens facade skal males, og derfor står vi hos Malernes Aktieselskab klar til at stå for maling af facade for dig, vi er din professionelle samarbejdspartner når det kommer til malerarbejde.

Vi sørger for at have styr på at arbejdet udføres korrekt, og så du bliver tilfreds. Vi har stort fokus på at, der er en god dialog mellem dig som kunde og os, da vi har erfaret at arbejdet bliver bedst på den måde. Derfor tager vi dig med hele vejen igennem processen, i forhold til farvevalg mm.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af facade

Har du brug for en professionel maler til maling af facade, så er du kommet det rigtige sted hen. Malernes Aktieselskab har over 17 års erfaring med maling af facader, og der er ikke den opgave vi ikke kan varetage.

Du er velkommen til at kontakte os på 96 34 21 30 eller sende en mail til info@malernes-aktieselskab.dk også vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os her