Hos Malernes Aktieselskab har vi mange års erfaring med maling af boligforeninger og det offentlige. Vi samarbejder med det offentlige og med mange boligforeninger i Aalborg og omegn. Vi ordner bl.a.  maling og istandsættelse af lejligheder ved fraflytning samt vedligeholdelse af fællesarealer så som festsale, vaskerier og trappeopgang osv. 

Som boligforening ved vi, at I hurtigst mulig vil have gjort lejlighederne klar, så de nye lejer kan flytte ind. Derfor er vi hos Malernes Aktieselskab de rette malere til jeres boligforening, når jeres beboere flytter ind og ud.

Vi ved, at der er nok at se til, når en lejer flytter ud og en anden flytter ind. Det kan være en stor opgave at, skulle klargøre en lejlighed, når der både skal males vægge og lofter og måske endda lister.

Vi kan både hjælpe jer med vedligeholdelse af indendørs- og udendørsarealer. Det i danske vejr kan være hård mod f.eks. facader, derfor kan det betale sig at få det vedligeholdt så i slipper for en større renovering. Desuden vil en pæn og velholdt facade give en meget bedre førstehåndsindtryk, og det vil gøre at jeres boliger vil blive mere attraktive.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere informationer om hvad vi kan tilbyde jer.
Kontakt os på telefon 96 34 21 30 eller send en mail til info@malernes-aktieselskab.dk eller ud fyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende hurtigst muligt tilbage.